Waarom BARTOSZ-DO?

Waarom BARTOSZ-DO?

Waarom je zou kiezen voor BARTOSZ-DO? Omdat wij ons onderscheiden aan de hand van onze 6 kernwaardes. Deze lichten we heel graag één voor één voor je toe.

Ruim 15 jaar ervaring

Wij kennen de branche van binnen en van buiten. BARTOSZ-DO behoort al sinds 2015 tot de besten in dit vakgebied, maar onze eigenaar Bartosz Zielman is al veel langer actief in deze sector. Dankzij deze 15 jaar praktijkervaring zijn we jouw ideale logistieke partner.

 

Snel en flexibel onder tijdsdruk

Ons maak je niet snel gek, ook niet met een pittige deadline. BARTOSZ-DO staat namelijk bekend om het snel en flexibel werken. Heb je handjes nodig voor een spoedklus? Neem dan vooral contact met ons op. We kunnen razendsnel schakelen, ook onder tijdsdruk.

 

Hoge kwaliteit

Wij kiezen niet voor massa, maar voor kwaliteit. Wij zijn niet op de markt om een dito bedrijf te worden, we willen juist echt het verschil maken. Vanaf de start doen we dit door kwaliteit voorop te zetten. Kies voor kwaliteit, kies voor BARTOSZ-DO.

 

Kennis van zaken

Dankzij jarenlange ervaring weten we precies hoe het werkt. We kennen de branche op ons duimpje, maar daarnaast investeren we ook actief in scholing en certificering. Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen én hebben al onze medewerkers kennis van zaken.

 

Gepassioneerde medewerkers

Wij zijn dol op ons werk én behoren tot de besten van ons vak. Onze klant krijgt daarom altijd een medewerker die écht betrokken is, iemand die een opdracht vol overtuiging uitvoert. Ja, wij van BARTOSZ-DO zijn ontzettend trots op onze groep toppers.

Betrouwbaarheid

Wij doen wat we beloven. Wat ons betreft is betrouwbaarheid namelijk de sleutel tot succes, dus op ons kun je bouwen. Wij snappen immers dat een container op een bepaald moment leeg of gevuld in de haven moet staan. Ook behandelen we jouw goederen altijd met zorg. Zo blijf je nooit met extra kosten achter.

Weten waarmee BARTOSZ-DO je nog meer van dienst kan zijn?