Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal vragen die we bij BARTOSZ-DO geregeld krijgen. We hebben de antwoorden er maar meteen bijgezet, wel net zo makkelijk. Heb je een vraag die er niet tussen staat? Aarzel dan niet om een mail te sturen naar bartosz@bartoszdo.nl

Wij werken veel met fixed price opdrachten. Wat dat betekent? Dat je niet per uur betaalt, maar een van te voren vastgesteld bedrag. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Neem contact met ons op om te vragen naar een offerte voor jouw opdracht.

BARTOSZ-DO is jouw logistieke partner in een breed scala aan diensten. We zijn gespecialiseerd in het laden & lossen van containers, het leveren van heftruckchauffeurs en logistieke medewerkers.  Daarnaast kunnen we helpen bij value added services, het huren van opslagruimte en fixed price opdrachten.

Ja, zeker! Al onze heftruckchauffeurs verstaan hun vak als geen ander. Ze zijn geschoold en dus gecertificeerd, maar bovenal hebben onze chauffeurs jarenlange praktijkervaring. Ja, wij beschikken over een groep toppers waar we trots op zijn.

Absoluut! Wij weten als geen ander dat palletiseren op het oog een gemakkelijke opdracht lijkt, maar dat dit in de praktijk toch héél anders blijkt. Als je het ons vraagt is het stapelen van sommige soorten zakgoed zelfs bijna kunst. Deze kunst beheersen wij gelukkig als geen anders. Dankzij onze jarenlange ervaring stapelen wij kaarsrecht en pijlsnel.

Ja, wij zijn zeer flexibel! We kunnen razendsnel schakelen, ook onder tijdsdruk. Neem vooral contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Weten waarmee wij je nog meer van dienst kunnen zijn?