Ons DNA

Dit is BARTOSZ-DO

Ons DNA

BARTOSZ-DO is jouw allround dienstverlener in zowel de logistieke als de food & feed branche. Het laden en lossen van zeecontainers is onze kernactiviteit, maar daarnaast leveren we ook diensten in de op en overslag sector en beschikken we over heftruckchauffeurs en logistieke medewerkers. Ons motto? Werken doen we samen. En dat is natuurlijk niet voor niks, want wij kunnen jou heel veel werk uit handen nemen. Zo heb jij weer tijd voor andere zaken.

Waar onze naam vandaan komt? Bartosz Zielman is de oprichter en eigenaar van ons bedrijf, vandaar. Daarnaast staat DO voor Dienstverlenende Oplossingen, want dat is wat wij met BARTOSZ-DO bieden. Dit doen we overigens met een grote club aan vaste mensen. Handig, want hierdoor kunnen onze medewerkers echt meegroeien met het bedrijf. Wij weten precies wat we van elkaar kunnen verwachten, maar nog belangrijker: onze klant krijgt daardoor ook altijd een medewerker die écht betrokken is.

ONZE VISIE

Bij BARTOSZ-DO staan we voor kwaliteit en flexibiliteit, maar wat ons betreft is vooral betrouwbaarheid de sleutel tot succes. Als wij beloven een container te laden of te lossen, dan doen we dat ook. Wij snappen immers dat een container op een bepaald moment leeg of gevuld in de haven moet staan. Zo blijf jij nooit met onvoorziene extra kosten achter.

Het niveau van onze dienstverlening is dankzij onze jaren praktijkkennis altijd van het hoogste niveau. We staan namelijk niet voor massa maar voor kwaliteit. We vinden het ontzettend belangrijk om dit niveau ook vast te houden en daarom besteden we veel aandacht aan scholing en certificeringen. Onze medewerkers beschikken daarom over het HACCP- en VCA-certificaat.

Kies voor kwaliteit, kies voor BARTOSZ-DO.

Weten waarmee wij je nog meer van dienst kunnen zijn?